| PSP (PlayStationPortable) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Valion Pure Soul
Брой мнения : 300 Registration date : 08.01.2008
| Заглавие: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 12:02 pm | |
| В тази тема смятам да слагам всякаква информация за тази конзола,понеже вече доста неща знам. Така,1во да ви светна по въпроса,че вече има 2ра версия на портабъл.-PSP SLIM &LITE-тя е много по лека от 1вия: Старата: Новата: Тъй като новата вече е продавана,ми подариха тази Тук пишете всякакви въпроси относно PSP ,а аз ще отговарям. Ще слагам и различна информация,но това ще е друг път | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 12:33 pm | |
| Psp наитина е много яко но аз предпочитам ps2 и psp-то кърти! |
|
| |
MaLeS Administrator
Брой мнения : 432 Age : 30 Registration date : 03.01.2008
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 12:55 pm | |
| SONY PSP Core Pack SONY PlayStation Portable - PSP e преносима конзола от ново поколение. Това е първата преносима конзола на SONY. PlayStation Portable се опитва да промени начина по който мислим за портативните игрови конзоли. Със Вашето PSP освен да играете игри можете да: - слушате музика - гледате видео - използвате безжичен интернет за игри и уеб
Технически данни:
Дисплей:Тип TFT LCD Диагонал 110мм резолюция 480x272 пиксела 16.77 милиона цвята
Процесор: MIPS скалируема архитектура с честота до 333Mhz Памет: 64 мегабайта вградена памет Видео: Графичното ядро е с честота 166MHz, притежава 2 мегабайта вградена памет и използва 512 битова шина за данни способни да рендират по 33 милиона полигона в секунда и притежаващи пропускателна способност от 664 милона пиксела в секунда. Има хардуерна поддържка на редица ефекти като: NURBS rendering; directional lighting; clipping; environment projection; texture mapping; texture compression; tessellation; fogging; alpha blending; depth and stencil tests, vertex blending for morphing effects. Батерия: литево-йонна тип с капацитет 1800Mah работеща на 3.6V Тегло: 190 грама
| |
|
| |
Valion Pure Soul
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 12:57 pm | |
| - yanyrum написа:
- Psp наитина е много яко но аз предпочитам ps2 и psp-то кърти!
Ама PS2 не можеш да го носиш навсякъде | |
|
| |
MaLeS Administrator
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 12:59 pm | |
| Ето че накрая се появи и очакваното от много хора SONY PSP Slim and Lite! За тези от вас които не знаят с какво това ново издание на PSP е по-добро от старото, ето няколко примера:
значително намалено тегло и размери: 33% по-леко (намалено до 189 грама от 280 грама) и 19% по-тънко от оригиналната PSP система по-добра Wi-Fi връзка(което е доста важно, и в предишното PSP версия обхвата не беше зле, а сега според SONY е доста по-добре), като са отстранени проблемите във връзката между определени безжични routers и самата конзола. по-бързо зареждане от UMD дискове на игри, музика и филми благодарени на нова система за кеширане на съдържанието вътрешната памет е увеличена от 32 на 64 мегабайта, което ще позволи разработването на по-хубав, удобен и красиво XMB меню и firmware. въпреки намаленият капацитет на батерията от 1800mAh на 1200mAh, ще можете да играете по-дълго благодарение на консумиращите по-малко енергия компоненти.Старите батерии са съвместими, но не можете да затворите капачето поради по-големият физически размер на батерията. PSP Slim and Lite вече може да се зарежда и през USB интерфейсният кабел за връзка към компютъра, това беше възможно и със FAT PSP-то, но беше необходим ето този кабел сменена е конструкцията на UMD вратичката с по-удобна, което улеснява работата с UMD дискове (поставяне и изваждане).
говорителите са на по-удобно място, до горната част на PSP-то. по-добър аналогов контролен, според разработчиците на Slim and Lite: "позволява по-добър и приятен контрол". наложило се е премахване IrDA порта, които служеше за интерфейс към някои клавиатури, но като цяло не беше от особено значение. малко по-добър дисплей(по-ярък), което прави и без това шампиона в качеството на изображението PSP абсолютно без прецедент при преносимите конзоли. Една от най-важните (и полезни) функции за десерт - вече можете да включите PSP Slim and Lite директно към телевизора си чрез TV-OUT кабел! Хубавото е, че са помислили и за собствениците на по-стари телевизори - има два варианта за Output - standard resolution (4:3) и widescreen (16:9). Можете да гледате снимки, игри и т.н. Интересно е и включването на Screen Saver, ако не ползвате известно време PSP-то си.
| |
|
| |
MaLeS Administrator
| |
| |
Kris Chaos Wielder
Брой мнения : 576 Age : 31 Localisation : My World Registration date : 26.05.2007
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 1:07 pm | |
| Някакво инфо за цената, ако може!^^ | |
|
| |
MaLeS Administrator
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 1:10 pm | |
| Приблизително 350 лева.За сега в BG е толкова горе долу, може и да се е променило.
ЕДИТ: Пропуснах да кажа че само конзолата е толкова, с всички аксесоари ти излиза много повече от това ама зависи... ето за пример на мене пс2то 289 лева го зех него само а общо абсолютно всичко за него ми и злезе 500... | |
|
| |
Valion Pure Soul
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 1:35 pm | |
| Ми аз доколкото знам ксато ми го подари тя,тя ми каза че е 399лв заедно с игра и филм Ей това е мойто | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Яну 12, 2008 1:46 pm | |
| |
|
| |
emkata New
Брой мнения : 13 Localisation : In Mars Registration date : 21.01.2008
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Вто Яну 22, 2008 7:42 pm | |
| ИМА ЛИ ЕМУЛАТОР ЗА PSP АКО ИМА НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА НАПИШЕ ЛИНКА ЗА ДА ГО ИЗТЕГЛЯ | |
|
| |
Valion Pure Soul
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) Съб Фев 02, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: PSP (PlayStationPortable) | |
| |
|