Valion Pure Soul
Брой мнения : 300 Registration date : 08.01.2008
| Заглавие: Jumper Нед Мар 16, 2008 5:41 pm | |
| Режисьор : Дъг Лаймън В ролите : Хейдън Кристенсен, Самюъл Л. Джаксън, Даян Лейн, Рейчъл Билсън, Джейми Бел, Майкъл Рукър, Том Хълси Държава : САЩ Година : 2008 Времетраене : 80 минути Download:Натиснете на картината. Резюме : Дейвид (Хейдън Кристенсен) живее сам с баща си. Но истината е, че домът им не е особено добър. Когато положението се влошава, Дейвид решава да избяга, но големият въпрос е - къде? И как ще живее? Магическият отговор е, там където той пожелае! Младежът открива, че притежава силата да прескача от едно място към друго. Не само с няколко, а със стотици стъпки, и даже с километри! Докато проучва своята нова сила, той научава, че светът е в краката му. Но силата води до последствия, които Дейви скоро ще научи. Майката, която е напуснала него и баща му преди години, сега се връща при него, но с нечисти помисли. Докато Дейви се съпротивлява на натиска на ЦРУ, трябва да води битка и с най-близкия си човек. Приятелката на Дейв, Мили(Рейчъл Билсън) се опитва да му помогне, но дори нейната подкрепа не е в състояние да го изведе от обърканата ситуация, която сам е избрал. Дейв решително търси отмъщение, и накрая научава, че отмъщението може би не е това, което наистина е желал... Филма е доста интересен и на мен лично ми хареса.Препоръчвам го на всеки.
Последната промяна е направена от Valion на Пон Мар 17, 2008 4:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Sonic_P Admin
Брой мнения : 818 Age : 31 Localisation : AT HELL! Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Jumper Пон Мар 17, 2008 4:20 pm | |
| Предпочитам да изчакам за DVDRip качество! | |
|
Valion Pure Soul
Брой мнения : 300 Registration date : 08.01.2008
| Заглавие: Re: Jumper Пон Мар 17, 2008 4:23 pm | |
| Това е с хубавото качество,да не мислиш че ще сложа с лошо Хаха това ако вярваш на надписа ...............
Последната промяна е направена от Valion на Пон Мар 17, 2008 4:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Sonic_P Admin
Брой мнения : 818 Age : 31 Localisation : AT HELL! Registration date : 17.09.2007
| Заглавие: Re: Jumper Пон Мар 17, 2008 4:30 pm | |
| Я си погледни добре дали пише DVDRip или R5line и после ми кажи дали е с перфектно качество! | |
|